Nakskov Kopifestival 2022

230,00 DKK

Nakskovs bedste kopifestival præsenterer i år:

ABBAcz

Bryan Adams Jam feat. Jens-Peter Løkke

Keinstein – Dansktop ‘N Rock

Ved betaling tillægges garderobe og billetgebyr!

På lager

Varenummer (SKU): KOPI2022 Kategori:

Description

Med et comeback fra svenske ABBA, der både har budt på et nyt album samt koncerter i London, så vil vi da også være leverandører af en fest med et af de største svenske bands gennem tiderne. Vi har derfor arrangeret tjekkiske ABBAcz, der kommer og åbner festen i Nakskov Idrætscenter. ABBAcz er et af de absolut bedste bands til at gengive ABBA’s fantastiske musik. Så der skulle blive rig mulighed for både at synge med, samt danse til nogle af de helt store hits fra Sverige, når de indtager scenen kl. 17.00.

Canadiske Bryan Adams er en travl herre, og med 4 forårskoncerter her i Danmark er han måske mere aktuel end nogensinde før. Derfor har vi valgt at give jer det næstbedste, og det får I med Bryan Adams Jam. Og mon ikke der igen bliver rig mulighed for at danse og skråle med på “Summer Of 69”, tage en sjæler til “(Everything I Do) I Do It For You” og have en fest til mange flere af de store hits når Bryan Adams Jam går på scenen kl. 19.15.

Keinstein er et band der med deres unikke koncept mener at langt hår, læderveste, og tunge
guitarriffs, godt kan gå hånd i hånd med Giro 413 klassikere af Birthe Kjær, Jodle Birger, Teddy
Edelman m.fl. Keinstein fortolker dansktop klassikere som de ville have lydt, hvis de var udført at rockhistoriens største kunstnere, f.eks. ”Vi maler byen rød” spillet af Metallica, ”I en lille båd der gynger”
fremført af Europe eller ”Volvo B18” spillet af AC/DC. Så mon ikke der er lagt op til en fest når Keinstein indtager scenen kl. 21.30?

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Event Details

Date: 3. september 2022

Start time: 17:00 CEST

Venue: Nakskov Idrætscenter

Coordinates: 54.836326599121094,11.1337890625

Directions: A. E. Hansensvej 1, 4900 Nakskov